Home Over Sinerjey Video Follow Sinerjey Agenda Contact

OVER SINERJEY

Sinerjey werd geboren op 14 oktober 1987 te Ieper. Pas in het millenniumjaar 2000, op 12-jarige leeftijd, kwam hij in aanraking met dans, zonder doelstelling om later als professionele danser aan de slag te gaan, maar puur als hobby.

Na twee jaar dansschool, op 14-jarige leeftijd, wilde hij zijn eigen weg gaan en startte zo met een eigen bescheiden streetdancegroepje “One Object” met 8 dansers. In 2004 besluit Sinerjey, samen met zijn ouders, een dansschool te starten. ‘Da Jump’ werd al gauw gekend voor zijn unieke Street- dance stijl in West-Vlaanderen. In 2005 nam Sinerjey deel aan de talentenjacht Fame 2005, een initiatief van Free Record Shop, waar hij bij de laatste 5 finalisten terecht kwam. Vanaf 2007 ontpopt Sinerjey zich als al-round danser met als specialiteit ‘Popping’.

In 2011 was Sinerjey één van de 25 professionele dansers, die aan het RTL-programma The Ultimate Dance Battle mee mocht doen. Een jaar later neemt hij deel aan het programma So You Think You Can Dance.

Inmiddels heeft Sinerjey als danser en choreograaf een ruime referentielijst opgebouwd zoals o.a. Armin van Buuren, Nike, Fuji Film, Carré, Tomorrowland, Ralf Mackenbach...

Zoektermen

sinerjey sytycd the ultimate dance battle da jump so you think you can dance dans dansen popping hiphop locking choreograaf leraar danser dancer teacher choreographer sinerjey meyfroodt les nrg crew sdagency casting

Sitemap

home
over sinerjey
video
follow sinerjey
agenda
contact

Contact

info@sinerjey.be